K-POP Dance Workshops!

K-POP Dance Workshops! те очаква през февруари. Време за ново начало!

K-POP Dance Workshops!  • vol. 2 през март!

От 1-ви до 25-ти февруари 2021 г. те очкават 8 страхотни класа и 4 любими хитови K-POP танца с професионалните инструктори на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”. Ако търсиш нещо ново и модерно, но едновременно с това искаш да се научиш да танцуваш добре, K-POP Dance Workshops! са правилното място за теб! Класовете са динамични, забавни и интересни. Поднесени с вещина и професионализъм. Акцентираме върху опознаването на корейската K-POP култура, добрата танцувална подготовка и разучаване на разнообразните K-POP танци.

Кой може да се включи? Класовете са предназначени за всички K-POP енусиасти, без ограничение на възраст и умения.

ГРАФИК
Понеделник и четвъртък от 18.00 до 19.00 ч.
Начало: 01.02.2021 г. (понеделник)

Искаш да се включиш, но графикът не е подходящ за теб? Пиши ни. Имаме какво да ти предложим!

Къде? Класовете ще се провеждат паралелно онлайн и при възможност присъствено в залата на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” (ж.к. Люлин, бул. Джавахарлал Неру 28, Силвър център, ет. 2, офис 60).

Как да си запазя място?
Попълни формуляра в сайта ни www.sofistik-jivo.com/tantsuvai-s-nas или ни изпрати съобщение в социалните мрежи.

Какво всъщност е K-POP?

K-POP e съкращение на добиващата все по-голяма популярност по света южнокорейска поп музика, която включва разнообразни направления на денс музиката, електропоп, хип-хоп, съвременен ритъм енд блус и други. K-POP музиката е ритмична и енергична, а клиповете – цветни и забавни. Една от най-привлекателните черти на K-POP културата обаче остават танците. Те са неизменна част от почти всяка песен и винаги са впечатляващи и вдъхновяващи. Съчетават в себе си хип-хоп, стрийт денс, ladies’ dance, дори понякога модерен балет и индийски ритми дори. Почти винаги K-POP групите залагат на добрия синхрон, въздействащото изпълнение и силното сценично присъствие. Това невероятно съчетание ги прави изключително атрактивни, привлекателни и впечатляващи.

Още информация за класовете и групите ни по K-POP ТАНЦИ можеш да намериш в сайта ни или като се свържеш с нас на телефон 0897 927 564 и 0889 022 700.

Екипът на Формацията запазва правото си на промени по график.

Не се колебай да се свържете с нас, ако имаш въпроси!
Очакваме те!

kpopdance, Ново