K-POP ТАНЦИ

Sofisik-Jivo K-Motion

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Най-новите K-POP ТАНЦИ със "СОФИСТИК-ЖИВО"!

КАКВО СА K-POP ТАНЦИ?

Търсите нещо ново и модерно, но едновременно с това искате да се научите да танцувате добре? Значи сте на правилното място! K-POP е съкращение на добиващата все по-голяма популярност в България корейска поп музика. Песните са ритмични и енергични, клиповете – цветни и забавни, а танците, с които почти всяка песен е придружена, са впечатляващи и вдъхновяващи. 

k-pop танци
grafik-2020-2021 k-pop танци

График

Класовете са предназначени за K-POP енусиасти над 12 г. Групите са разделени на нива: начинаещи, средно ниво и напреднали. Заниманията се провеждат в Зала 1 – Силвър център в ж.к. Люлин. 

Понеделник и четвъртък  18.00 – 19.00 ч.

Сряда 18.30 – 20.30 ч.
Събота 12.00 – 14.00 ч.

Вторник 18.30 – 20.30 ч.
Събота 14.00 – 16.00 ч. 

това сме ние!

Танцова формация „СОФИСТИК-ЖИВО” е първата школа в София, която предлага обучение и поддържа групи по K-POP танци. Вече 9 години следваме най-актуалните тенденции от K-POP сцената. Освен, че подробно разучаваме любимите си хореографии, подхождаме с вещина и професионализъм и към танцово обучение.

k-pop танци

Най-новото ни K-POP видео!

K-POP, музика, забавление и танци… По този начин феновете на K-POP културата могат да се доближат още повече до своите идоли и да танцуват техните танци. Дори за малко да се почувстват като тях! А защо това да не бъде въведение в един нов, интересен и атрактивен стил?…