K-POP ТАНЦИ

[jcolumns]

[jbox color=”gray”]

ГРАФИК
Творчески сезон 2016 – 2017

Начинаеща група
Сряда 18.15 – 19.15 ч.
Неделя 13.30 – 14.30 ч.

Подготвителна група
Събота и неделя 12.15 – 13.15 ч.

Напреднала/ концертна група
Сряда 19.30 – 20.30 ч.
Събота 13.30 – 14.30 ч.

Студио за изкуства “СОФИСТИК”
ж.к.”Люлин”, ул. “Джавахарлал Неру” 28,
СИЛВЪР ЦЕНТЪР, ет. 2, офис 60

[/jbox]

[jcol/]

[jbox color=”gray”]

SOFISTIK-JIVO K-Motion


„СОФИСТИК-ЖИВО”
е единствената Формацията в София, предлагаща обучение и поддържаща групи по K-POP танци, в които могат да се включват всички ентусиасти над 11 г., както начинаещи, така и напреднали.

Какво са K-POP танци?
K-POP е съкращение за добиващата все по-голяма популярност корейска поп музика. Песните са ритмични и енергични, клиповете – цветни и забавни, а танците – впечатляващи и вдъхновяващи.

Под звуците на любимата си музика и с помощта на инструкторите на групата, учим и усъвършенстваме различни танцови техники, важни и необходими за вярното и качествено интерпретиране на хореографиите. Нашата задача е да изберем любима k-pop песен, да разучим детайлно движенията и на базата на вече наученото да създадем танц (кавър), като, разбира се, добавим и малко от себе си!

SOFISTIK-JIVO K-Motion
Или групите, изучаващи K-POP танци са най-младите и бързо добиващи популярност групи към Формацията. Първата група по K-POP танци е сформирана през лятото на 2012 г. В момента към Формацията функционират 2 групи. За краткото време от съществуването си групите на SOFISTIK-JIVO K–MOTION са заснели много танцови K-POP кавъри и са участвали в редица форуми и концерти, сред които:
K-POP World Festival in Bulgaria 2013-2016, Aniplay, Aniventure, Фестивал Корея и аз, Явлението K-POP, SofiaArt Weekends, София диша 2013 и 2014, Национален форум „Орфеева дарба“

Постижения:

  • 2-ро място на K-POP World Festival in Bulgaria 2014
  • 1-во място на Международен танцов фестивал в Хасково
  • “Най-добър групов K-POP танц” на K-POP Dance Bulgaria AWARDS 2013
  • 2-ро място за “Най-популярен български K-POP танц в Интернет” на K-POP Dance Bulgaria AWARDS 2013
  • Бронзов медал на Национален форум „Орфеева дарба“ 2012

K-POP, музика, забавление и танци… По този начин феновете на k-pop културата могат да се доближат още повече до своите идоли и да танцуват техните танци, дори за малко да се почувстват като тях! А защо това да не бъде въведение в един нов, интересен и атрактивен стил?…[/jbox]

[/jcolumns]