K-POP ТАНЦИ

Sofisik-Jivo K-Motion

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Танцувайте най-новите K-POP танци с нас!

КАКВО СА K-POP ТАНЦИ?

K-POP е съкращение на добиващата все по-голяма популярност в България корейска поп музика. Песните са ритмични и енергични, клиповете – цветни и забавни, а танците, с които почти всяка песен е придружена са впечатляващи и вдъхновяващи. 

График

Класовете по K-POP танци са предназначени за всеки ентусиаст над 12 г. Предлагаме обучение в обособени групи за начинаещи, средно напреднали и напреднали в две зали в София. За всички групи се организират сценични изяви, заснемане на видеа и др.

НАЧИНАЕЩИ
Вторник 18.15 – 19.15 ч.
Събота  15.15 – 16.15 ч.

СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ
Сряда 19.30 – 20.30 ч.
Събота 12.15 – 13.15 ч.

НАПРЕДНАЛИ
Вторник 19.30 – 20.45 ч.
Събота 13.30 – 14.45 ч. 

НАЧИНАЕЩИ
Петък 18.30 – 20.00 ч.

това сме ние!

Танцова формация „СОФИСТИК-ЖИВО” е първата школа в София, която предлага обучение и поддържа групи по K-POP танци. Вече 7 години следваме най-актуалните тенденции от K-POP сцената. Освен, че подробно разучаваме любимите си хореографии, подхождаме с вещина и професионализъм и към танцово обучение.

Най-новото ни K-POP видео!

K-POP, музика, забавление и танци… По този начин феновете на K-POP културата могат да се доближат още повече до своите идоли и да танцуват техните танци. Дори за малко да се почувстват като тях! А защо това да не бъде въведение в един нов, интересен и атрактивен стил?…