Танцово & Арт Лято 2022

ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2024 е тук за тринадесета поредна година!
От 1-ви юли: танцуваме, творим, преоткриваме себе си и изкуството с нови посоки, нови възможности и нови хоризонти!
Вълнуваща и активна творческа програма, вдъхновена от летни емоции!

Можем! Знаем как! Винаги успяваме!

ТАНЦОВИ И ДВИЖЕНЧЕСКИ КЛАСОВЕ

Модерни и MTV танци

Потопяне в съвременното танцово изкуство чрез научаването на движения, техники и похвати специфични за съвременния танц. Ще създаваме образи, подвласни на емоция; ще откриваме непознати светове; ще се гмуркаме надълбоко и ще изследваме непознатото; ще се отдадем на музиката и ще я направим част от себе си или просто ще я пресъздадем чрез движенията и езика на тялото.

СЪВРЕМЕННИ ТАНЦИ
Модерни и MTV танци

Летните класове по Модерни и MTV танци са подходящи за напълно начинаещи и деца и тинейджъри с малък танцов опит. Заниманията включват заучаване на комбинации от различни танцови стилове: модерен и джаз балет, street dance, MTV dance, хип-хоп и други. Акцентира се върху разнообразни танцови техники и координирано движение на тялото, дишане, движение в динамика.

МОДЕРНИ и MTV ТАНЦИ
K-POP танци

Летните K-POP DANCE класове са за всички влюбени в корейската поп култура! В заниманията могат да се включат както напълно начинаещи, така и хора, с предишен танцов опит. Освен че ще танцуваме на най-нашумелите корейски хитове, ще разучаваме и разнообразни танцови техники с помощта на нашите хореографи.

K-POP ТАНЦИ
Модерни танци за деца

Искрена детска радост, усмивки и съсредоточени погледи ще изпълват залата ни цяло лято! Стъпка по стъпка децата навлизат в безкрайно богатия свят на танца и започват да се учат как да овладяват неговите стихии. Лятната група очаква своите нови попълнения! Ще се забавляваме заедно! Ще се учим да танцуваме и да творим! Заниманията са предназначени за деца от 5 до 7 г.

МОДЕРНИ ТАНЦИ ЗА ДЕЦА
Танци на високи токчета

Танците на високи токчета са един от най-популярните и атрактнивни стилове днес. Съчетанието на увереност и женственост с динамиката на танцови техники е истинско приятно предизвикателство за всяка дама. Приключението, в което ще се впуснем ще отключи и подкрепи самоувереността, женската сила и активност. Курсът е подходящ за млади момичета и дами над 16 г.

ТАНЦИ НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА
Пилатес

Пилатес е гимнастическа програма, която включва в себе си разнообразие от упражнения, взаимствани от различни направления като: каланетика, стречинг, йога и др. Основната цел на упражненията в пилатес програмите е да отпуснем събралото се напрежение в мускулите и да възобновим тяхната еластичност, гъвкавост и здравина. Упражненията се изпълняват бавно и методично на фона на релаксираща музика.

ПИЛАТЕС
Commercial/ MTV танци

Класовете по Commercial/ MTV танци са смело и разнообразно стилово съчетание за напреднали над 14 г. Ще се потопим в море от джаз, улични и модерни танци, хип хоп, waacking, vogue... Със своя заряд и енергия именно тези класове ще ни пренесат в музикалните видеоклипове, концертите, филмите и шоу програмите на едни от най-големите музикални звезди днес.

COMMERCIAL/ MTV ТАНЦИ
Стречинг

Гъвкавостта е нещо, което всеки танцьор непрекъснато се стреми да подобрява. Тя е важна за предотвратяване на наранявания, за физическата кондиция и релаксацията на тялото и ума. Тъй като телата ни са различни обаче няма смисъл да сравняваме собствената си гъвкавост с тази на други танцьори. Въпреки това, разтягането, когато се практикува правилно, може да увеличи гъвкавостта и да подобри танцовото изпълнение. 

СТРЕЧИНГ
previous arrow
next arrow

ТАНЦОВИ УЪРКШОПИ

Обичате ли предизвикателствата? При нас са много! Смело ще посрещаме танцовите провокации, ще подобряваме уменията си и ще летим на крилете на вдъхновението. Всеки уъркшоп е събитие, на което изграждаме,  надграждаме и преодоляваме себе си. Дори да е трудно – резултатите от усилената работа идват и могат да ни изненадат изключително приятно! 

ТВОРЧЕСКИ АТЕЛИЕТА

 Представяме ви един летен цикъл от срещи, на които чрез творчески техники и Нейрографика ще предизвикаме неочаквани прозрения, а с активното си въображение ще откриваме източника на силата вътре в себе си! Ще откриваме и събуждаме добре забравени и/или неосъзнати вътрешни ресурси и ще създаваме ново отношение към реалността.

АРТ КЛАСОВЕ ЗА ДЕЦА

Обичате предизвикателствата. При нас са много! Смело ще посрещаме танцовите провокации, ще подобряваме уменията си и ще летим на крилете на вдъхновението. Всеки уъркшоп е събитие, на което изграждаме,  надграждаме и преодоляваме себе си. Дори да е трудно – резултатите от усилената работа идват и могат да ни изненадат изключително приятно! 

ТВОРЧЕСКИ УИКЕНДИ

Очаквайте информация!

ДА ТВОРИМ ЗАЕДНО!

Педварителното записване за всички класове е задължително!
Запишете се чрез бутона по-горе или по телефона.

Работно време

По телефона: Понеделник - петък 10.30 - 17.30 ч.
В залата сме: Понеделник - четвъртък 18.00 - 20.30 ч.

Ние сме тук

гр. София
ж.к. Люлин - център
бул. Джавахарлал Неру 28
СИЛВЪР ЦЕНТЪР, ет. 2, офис 60
тел. 0897 927 564, 0889 022 700
Email: office@sofistik-jivo.com