Танцуваме през МАРТ – най-женският месец

Танцуваме през март

Танцуваме през март – месецът на силната женска енергия. На красотата, на емоцията, на чувствеността. Единственият, който в българския език, носи женско име. Непредвидим и непостоянен, но носещ надежда, вяра, безгранична обич и възможност за ново начало. Именно на женствеността и новото начало ще посветим и нашия март.

През март ще обединим обаятелната женска енергия със силата на творческия порив. Ще танцуваме, ще създаваме, ще бъдем себе си! Как ще се случи това ли? Много лесно! Танцовите и творческите ни класове и събития през целия месец месец ще бъдат посветени и ще се провеждат под знака на #жената. Ще заложим на музика на жени изпълнители, ще обърнем сериозен поглед към женските K-POP танци и много други. Какво точно сме ви подготвили, разберете по-долу.

K-POP DANCE WORKSHOPS! • VOL. 2
Цял месец, посветен на женските танци в K-POP културата! Те са атрактивни, впечатляващи, понякога секси или невероятно сладки, но винаги страхотни, женствени и изпълнени с много енергия.

ГРАФИК: Понеделник и четвъртък от 18.00 и от 19.00 ч.


МОДЕРНИ & MTV ТАНЦИ за начинаещи
Силата е в нас, нали момичета?! И ще танцуваме за това! Хитови песни, атрактивни хореографии, нови умения, с които да впечатляваме и да се чувстаме страхотно. Как да устоиш?!

ГРАФИК: Неделя от 10.00 ч. (двойно занимание)


МОДЕРНИ ТАНЦИ ЗА ДЕЦА
Помислили сме и за най-малките госпожици – бъдещи диви от 6 до 10 г.! Ще се учим да танцуваме с високо вдигнати брадички, да вървим изправени и със самочувствие, защото няма нищо по-хубаво от увереното в себе си дете!

ГРАФИК: Вторник и сряда от 17.30 ч.


СТРЕЧИНГ
Гъвкаво и подвижно тяло е важно за всяка дама. Още по-важно е обаче всяка жена да се чувства неотразима в собствената си кожа. В класа по стречинг ще работим върху себе си в търсене на баланс, свобода и енергия.

ГРАФИК: Петък от 19.45 ч.


Може да получите повече информация:
на лично съобщение в страницата ни във Facebook.
по имейл – office@sofistik-jivo.com.
нa тел: 0897 927 564, 0889 022 700

Или да се запишете директно за желания клас чрез ФОРМУЛЯРА ЗА ЗАПИСВАНЕ.


Няма обаче да се спрем да танцуваме през март!

През март ни предстоят и няколко специални събития:


Всички класове и събития се провеждат до запълване на капацитета на групите и залите и при спазване на противоепидемичните мерки в страната. Част от инициативите ще можете да проследите и онлайн на страницата ни във Facebook и канала ни в YouTube.

Новини