Два специални класа през октомври

Два много специални танцови класа предстоят през октомври с Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”!

Продължение на летните ни класове по модерен балет ще бъде Специален клас: Модерен балет vol.3 на 09.10.2020 от 19.30 до 21.00 ч. Ще бъде също толкова приятен и полезен. Ще бъде вдъхновяващ и вълнуващ. Ще бъде още една възможност, за всички, които не успяха да се включат в класовете през лятото. Класът е подходящ както за напълно начинаещи и хора с малък танцов опит, така и за напреднали. 

А защо точно модерен балет ли? Много просто! Модерният балет развива координацията, паметта, органичното поведение на тялото; сила, издържливост, дисциплина. Провокира не само физическото, но и сензитивното възприятие. Красив, чувствен и вълнуващ…

Два специални класа през октомври

Малко след това, на 17 и 18.10.2020 (събота и неделя) от 17.00 до 18.30 ч. ще се проведе вторият от двата специални класа. Двудневният JAZZ! JAZZ! JAZZ! – Theatre Jazz Workshop с Моника Митова ще ви пренесе на прословутата театрална улица Бродуей! Ще ви срещне с джаз танца, който възниква и се развива паралелно с музикалния стил в САЩ още през 30-те и 40-те години на миналия век. Днес пленява сърцата и душите на милиони хора по цял свят.

По време на двудневния уъркшоп ще научите:
▪ повече за стила;
▪ каква е разликата между джаз и театрален джаз;
▪ как да разказваме истории чрез танца;
▪ как да изразяваме по-добре емоциите си на сцена;
▪ как да изграждаме естетическа връзка с музиката и ритмиката;
▪ кога и как да си позволим импровизация.

Класовете са подходящи за средно напреднали и напреднали изпълнители и са смислово свързани, затова препоръчваме посещението и на двете занимания.

Два специални класа през октомври
ВАЖНО!

Предварителното записване за двата специални класа е задължително! Можете да се запишете като ни позвъните по телефона (0897 927 564, 0889 022 700) или ни изпратете лично съобщение в социалните мрежи.

Класовете се провеждат при ограничен брой места и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки в страната.

Екипът на Формацията запазва правото си на промени по графика.

Ако все още не си намерил своя стил, а искаш да започнеш ново танцово приключение, мястото ти е точно при нас! В случай, че имаш любим стил, можеш да го надградиш и да научиш нещо ново. А ако обичаш танцовите предизвикателства и искаш да знаеш и можеш повече от останалите – очакваме те!

Workshops, Новини