“СОФИСТИК-ЖИВО” с онлайн предложения

"СОФИСТИК-ЖИВО" с онлайн предложения

Във връзка с нововъведените противоепидемични мерки за ограничаване разпространението на COVID-19 и забраната за достъпа до обществени места, в това число и залите за групови занимания, ви уведомяваме, че от 22.03.2021 до 31.03.2021 г. танцовите ни репетиции ще се провеждат ОНЛАЙН.

Тъжно ни е, че няма да бъдем заедно в залите, но “шоуто трябва да продължи”! Подготвили сме още редица специални танцови класове, предизвикателства и изненади! Редовните групи на “СОФИСТИК-ЖИВО” ще провеждат своите занимания по установен график, а всички, които искат да започнат да танцуват, каним в отворените ни класове:

Mодерни и MTV ТАНЦИ
Онлайн класът по MTV танци е страхотен начин за първа среща с танцовото изкуство! Любими музикални хитове, страхотни танцови комбинации и много връхновение!
ГРАФИК:
Начинаещи и средно напреднали: Петък от 18.30 ч. и събота от 10.30 ч.
Напреднали: Понеделник и четвъртък от 19.30 ч.


K-POP ТАНЦИ
Танцовите стъпки на най-новите и модерни K-POP танци ще достигнат до вас през екрана, благодарение на нашите опитни и търпеливи инструктори! Забавлението е гарантирано!
ГРАФИК:
Начинаещи и средно напреднали: понеделник и четвъртък от 18.15 ч.
Напреднали: вторник от 19.00 ч. и събота от 11.30 ч.


СТРЕЧИНГ ЗА ТАНЦЬОРИ (отворено ниво)
Всички знаем колко е важно движението. Това важи с особена сила днес и особено много за всички танцьори (и не само!), които си стоят у дома. Ще работим за гъвкавост, сила и ще се учим как да контролираме собственото си тяло. Всичко това от удобството на дома ни!
ГРАФИК:
Отворено ниво: петък от 19.45 ч.

Какво е необходимо, за да се включите в обучението?
  • Добра интернет връзка;
  • Пространство – колкото е възможно по-голямо;
  • Уединение – максимално добрата концентрация е гаранция за по-качествено усвояване на материала;
  • Заплатена такса;
  • Всички класове се провеждат чрез платформата Zoom;
Може да получите повече информация:
  • на лично съобщение в страницата ни във Facebook. 
  • по имейл – office@sofistik-jivo.com.
  • na тел: 0897 927 564, 0889 022 700

Знаем, че физическото здраве е на първо място. Особено днес. Но също така знаем и колко важно е да се грижим за душевното си благоденствие. В днешните смутни времена именно културата и изкуството са това, което ни съхранява и дава криле на вярата ни за по-слънчеви дни. Затова нека танцуваме колкото можем повече, нека да творим и мечтаем по-често! Въпреки всичко. И заедно, макар и от разстояние!

Новини