ТАНЦОВ И ТВОРЧЕСКИ СЕЗОН 2023-2024 започва!

Танцов и творчески сезон 2023-2024 започва! Отново ви приветстваме в залите, на сцените, в творческите си пространства и в сърцата си!

НАШИТЕ ГРУПИ очакват своите смели танцови попълнения през Танцов и творчески сезон 2023-2024 !

МОДЕРНИ ТАНЦИ ЗА ДЕЦА (отворено ниво, 5-7 г.)

С най-малките ще се пренесем в един богат, пъстър и магичен свят, в който децата за първи път ще се срещнат с Негово величество Танцовото изкуство.

ГРАФИК: Вторник и сряда от 17.30 ч.

МОДЕРНИ И MTV ТАНЦИ за начинаещи

Търсите нещо модерни, комерсилано, любимо? Тук е! Този клас е всичко това и още много! Обещаваме да е супер интересно!

ГРАФИК: Сборна група, 8-14 г.: Петък 18.30 – 19.30 ч. и събота 11.00 – 12.00 ч.

СЪВРЕМЕННИ СЦЕНИЧНИ ТАНЦИ (напреднали, над 14 г.)

Модерен балет, характерни или MTV танци? А защо не джаз или български фолклор? Трудно е да избереш само едно? Тук има всичко и още много в уникалната ни комплексна програма за Съвременни сценични танци.

ГРАФИК: Понеделник и четвъртък 19.30 – 20.30 ч. в Културен център “Люлин”

K-POP ТАНЦИ за начинаещи над 12 г.

Любимите корейски поп танци, поднесени с професионализъм и отношение ви очакват в групи за напреднали и начнаещи! За дванадеста поредна година ще посрещнем всички К-POP ентусиасти в залите ни.

ГРАФИК за начинаещи над 12 г.: Понеделник и четвъртък 18.15 – 19.15 ч.

СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ (отворено ниво)

Класовете по Съвременен танц ще ви пренесат в една различна Вселена. Ще развиваме и надграждаме танцувалната си техника, но ще търсим начин да пресъздаваме чувствата си чрез езика и движенията на тялото.

ГРАФИК: Неделя от 13.00 – 14.00 ч.

ПИЛАТЕС (отворено ниво)

Имаш нужда от раздвижване, подобряване на стойката, подвижността или просто искаш да станеш по-гъвкав? Класовете по Пилатес през Танцов и творчески сезон 2022-2023 са правилното място! Подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали.

ГРАФИК: Неделя от 11.45 – 12.45 ч.

HIGH HEELS DANCE (над 16 г.)

Ако предизвикателствата са в кръвта ти, този клас е точно за теб! Ако искаш да съчетаеш увереност, женственост и динамика с танцови техники, този клас е точно за теб!

ГРАФИК: TBA

А ако не попадате в категорията начинаещ или се колебаете коя е най-подходящата група за Вас, разгледайте графика ни, изберете своя стил и се свържете с нас. Предварителното записване за всички класове е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.


Не забравяйте да ни последвате във Facebook и Instagram и да се абонирате за канала ни в YouTube. Благодарим ви за подкрепата!

Новини