Партньорство с Посолството на СР Виетнам на 24-тия Благотворителен базар 2018 на IWC – Sofia

За втора поредна година ще поставим начало на коледните и новогодишните празници на сцената на 24-тия Годишен благотворителен базар 2018 на International Women’s Club – Sofia! Вече повече от 20 години, базарът предлага възможност на различни държави, които имат представители в България чрез посолства, консули или клубове да вземат участие в дарителска кампания с ръчно правени предмети, музика, фолклор, традиционна кухня и напитки, облекла, литература и всякакви други изразни средства. В базара участват представители от цял свят – България, Индонезия, Армения, Русия, Китай, Палестина, Бразилия, Пакистан, Аржентина, Южна Корея, Виетнам, Филипини, Сирия, Египет, Индия и много други. Това е едно от най-очакваните събития на IWC – Sofia за годината и привлича посетители от цял свят. Основната роля на базара е набирането на средства за благотворителния фонд на IWC. Те после биват разпределени сред различни бенефициенти и проекти. Повече за дейността на IWC можете да разберете тук www.iwc-sofia.org.

Ние от Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”  подкрепямe благотворителанта кауза. С изкуството и танците си и отново заставаме рамо до рамо с IWC – Sofia!

За пръв път тази година Формацията си партнира с Посолството на Социалистическа Република Виетнам в България. Танците, които ще бъдат представени в програмата ни са вдъхновени от естетиката и духовността на Изтока – завладяващата женственост, пленителната красота на лотосовия цвят, нежният полъх на изящните ветрила! Цвят, магия, дихание! И не само! Ще се погрижим за коледния дух на посетителите на базара. И задължително ще се върнем към традициите и корените си с нещо българско!

Денят на Базара е неделя, 2-ри декември 2018 г. Мястото – Inter Expo Center.
Билети можете да закупите предварително от Ticket Portal или на място в деня на събитието. За повече информация постете Facebook събитието на Базара www.facebook.com/events/1127253464092010.

Около 13.25 ч. на Главната сцена на Базара в Зала 4 ще можете да се насладите на нашата разнообразна и пъстра танцова програма. Празничното настроение е гарантирано! Международният привкус – също! Заповядайте!

24-ти благотворителен базар

 

 

Участия