MODERN FUSION WORKSHOP: СБЛЪСЪК МЕЖДУ СТИЛОВЕТЕ

Modern Fusion Workshop с Ива Викторова и Николета Илчева

Танцът е още един от начините да себеизразиш своите емоции в обществото. Той е стъпка, която бива водена от твоя ум, последвана от сърцето и изразена чрез всяка клетка на твоето тяло. Хората казват, че за да растеш трябва да срещаш хора, от които да взимаш и да се обогатяваш. А какво по-хубаво от това да танцуваш и да срещнеш различното, за да допълниш познатото!

Целта на уъркшопа е да извади танцьора от рутините на неговото ежедневие, в което практикува конкретен стил. Ще преплетем повече от един сила, започвайки с по-класически елементи и преминавайки през модерни и съвременни движения в танца. Интензитета на класа ще бъде за средно ниво танцьор, като целта му е надграждане на вече базова форма и умения. Ще освободим тялото си от рамките на конкретиката и ще погледнем на танца като на картина, съставена от много различни цветове, които преплитайки се я изграждат като едно цяло.

Денят е 26-ти ноември.
Начален час: 14.00 ч.

Цена*: 15 лв.
www.facebook.com/events/1428847647231639/

Записване: www.sofistik-jivo.com/tantsuvai-s-nas
Можете да се запишете до 25.11.2017 г. вкл. Поради ограничения брой места предварителното записване е задължително.

Очакваме ви!
___________
*Специална отстъпка за редовните изпълнители на ТФ „СОФИСТИК-ЖИВО”

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на 0897 927 564, 0889 022 700 или ни пишете на: office @ sofistik-jivo.com

Събития