K-POP ТАНЦИ… в нова зала!

Нов сезон. Нова група. В нова зала! От 1-ви октомври 2021 г. даваме СТАРТ на нова група по K-POP ТАНЦИ в Танцово студио “Масару” в ж.к. Дружба (бул. Проф. Цветан Лазаров 84).

Лидери в обучението по K-POP ТАНЦИ, и през Танцов и творчески сезон 2021-2022 ще бъдем на гребена на K-POP вълната! Вече десета поредна година се грижим за добрата танцувална подготовка на малки и порастнали K-POP ентусисати, като поставяме важен акцент и върху опознаването на корейската поп култура. От новия сезон това ще се случва в още една нова зала!

ЗА КЛАСОВЕТЕ

Класовете в Танцово студио “Масару” ще бъдат динамични, забавни и интересни. Поднесени с вещина и професионализъм от инструкторите на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” K-Motion. Заниманията ще се провеждат всеки ПЕТЪК от 18.00 до 19.30 ч. по предварително обявена на Facebook страницата на “СОФИСТИК-ЖИВО” месечна програма, която ще включва селекция от внимателно подбрани както мъжки, така и женски K-POP танци. Класовете са предназначени за начинаещи (хора без или с малък танцов опит). Без възрастови ограничения.

ЗАПИСВАНЕ

Местата в групата са ограничени. Предварителното записване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО предварително.
Можете да се запишете за класовете, като попълните Формуляр за записване. След изпращане на Формуляра, ще получите потвърдителен имейл от нас в рамките на няколко дни.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на тел. 0897 927 564, 0889 022 700 или с имейл. Вижте повече в секция КОНТАКТИ.

ОЩЕ ГРУПИ

Ако не попадате в категорията начинаещ или предпочитате да посещавате класовете ни в ж.к. Люлин, не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви насочим към най-подходящата група.

ВАЖНО

• Класовете се провеждат с ограничен брой места и при спазване на противоепидемичните мерки в страната.
• Екипите на ТФ “СОФИСТИК-ЖИВО” и ТС “МАСАРУ” запазват правото си на промени по графика и организацията на заниманията.


Новини