JAZZ DANCE WORKSHOP с Моника Митова

JAZZ DANCE WORKSHOP с Моника Митова

★★★ JAZZ DANCE WORKSHOP с Моника Митова ★★★

Нямаме търпение да ви поканим и на следващият ни УЪРКШОП! Моника Митова отново е подготвила един изключително интересен и полезен клас за всички любители на класиката в джаз танца и популярната музика. Очаквайте богата палитра от танцови движения, нови умения и техники. Привлякохме ли вниманието ви? Нямаме търпение да се видим с всички вас в залата! 


Кога?
26.06.2021 г. (събота) • 14.30 – 16.30 ч.
Къде: Art & Dance Studio Sofistik (ж.к. Люлин, бул. Джавахарлал Неру 28, Силвър център, ет. 2, офис 60)

Уъркшопът е подходящ за танцьори с опит (средно напреднали и напреднали), но ще приветстваме и всеки, достатъчно смел да се хвърли в танцовото предизвикатлство.


ЦЕНИ:

Предварителна цена – 20 лв. (до 18-ти юни)
Редовна цена – 25 лв. (след 18-ти юни)
На място – 30 лв. (при налични свободни места)

Местата за JAZZ DANCE WORKSHOP-a са ограничени! Запазете своето място като ни изпратете лично съобщение в социалните мрежи или се обадите на тел. 0897 927 564, 0889 022 700.

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас в социалните мрежи, по телефона или да ни пишете на office@sofistik-jivo.com. Очакваме ви!


Моника Митова е дългогодишен изпълнител в Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”. Като изявен и опитен инструктор, тя вдъхновяващо ще ви пренесе във вълнуващия свят на джаз танца. Ще ви провокира да изразите и надскочите себе си, като едновременно с това се забавлявате!

Джаз танцът възниква като стил в средата на 20-ти век в САЩ. Произходът може да се проследи до далечния 17ти век и африканските ритуални и празнични танци. Те подчертават полиритмията и импровизацията. Джак Коул се смята за бащата на джаз танца. Той развива техники, които и до днес се използват в мюзикъли, филми, реклами и клипове. В добре познатия от миналото класически джаз танц, танцьорите биват насърчавани да правят всяка стъпка по уникален и забавен за тях начин. Самите стъпки включват някои основни движения от класическия балет, както и известната джаз походка и пирует.


ВАЖНО

Класовете се провеждат с ограничен брой места и при спазване на противоепидемичните мерки в страната.
Екипът на “СОФИСТИК-ЖИВО” запазва правото си на промени по графика и организацията на събитието.

Workshops