ДЕКЕМВРИЙСКИ ТАНЦОВИ СЦЕНИ

Предстои един наситен със сцени танцов декември за изпълнителите на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”. И силно се надяваме и вие, нашата публика, да го споделите с нас!

На 2-ри декември от 11.00 ч. ще отправим своя танцов поздрав по случай 35-тия юбилей на Народно читалище “Бъднина – 1982” в залата на 144 СУ “Народни будители”. Вход свободен.

На 3-ти декември ще допринесем за доброто празнично настроение с нашата околосветска танцова обиколка по време на International Women’s Club Charity Bazaar 2017. Очакваме ви в 16.50 ч. в Интер Експо Център. Вход с билети.

На 9-ти декември за осми пореден път ще покажем, че “Заедно можем” VIII.
18.00 ч., Корпорация “Развитие”. Вход на място.

На 10-ти декември от 17.00 ч. ще отбележим още един юбилей – 80 години Синдикален дом на културата на транспортните работници в България (Кино-театър “Освобождение”). Вход на място.

На 16-ти декември от 19.00 ч. в Дом на културата “Средец” традиционно с нетрадиционни танци ще се погрижим за празничното настроение на Празничен концерт на Сдружение на танцовите дейци. Вход с билети.

На 21-ви декември от 19.00 ч. отново ще празнуваме 80 години Синдикален дом на културата на транспортните работници в България (Кино-театър “Освобождение”). Вход на място.

А междувременно ще заразяваме с танцови усмивки и празнично настроение по време на частни парита и празненства.

Участия