УЪРКШОПИ

УЪРКШОПИ И ТАНЦОВИ РАБОТИЛНИЦИ

Обичате ли предизвикателствата? При нас са много! Смело ще посрещаме танцовите провокации, ще подобряваме уменията си и ще летим на крилете на вдъхновението. Всеки уъркшоп е събитие, на което изграждаме,  надграждаме и преодоляваме себе си. Дори да е трудно – резултатите от усилената работа идват и могат да ни изненадат изключително приятно!

ПРЕДСТОЯЩИ РАБОТИЛНИЦИ

Един от най-известните солови K-POP изпълнители TAEMIN се отличава със своя неповторим стил, екстравагантност и професионализъм. Именно тях ще усетите и в първия от поредица K-POP уъркшопи. Продължаваме с IDEA!
 
12.02.2023 от 16.00 ч.

Емоцията играе съществена роля в изграждането на образ във всеки танц. На този уъркшоп ще имаме възможност да поработим над връзката между образ и действие.

19.02.2023 от 15.30 ч.

Предизвикайте себе си! Любимите на всяка дама обувки на висок ток влизат в действие! Престрашете се да бъдете уверени и женствени. Приключението, в което ще се впуснем ще отключи и подкрепи самоувереността и женската сила.

25.02.2023 от 16.00 ч.

С размаха на ветрило, с дихание и грация ще се срещнем с мистичния Китай. Под съпровода на Isabelle Huang ще дадем воля на женската енергия. Ще се запознаем с тайния език на един от най-древните аксесоари – ветрилото!

11.03.2023 от 15.30 ч.

Местата в групите са ограничени и предварителното записване е задължително.