ЗУМБА! Нов клас с Моника Салтиел

Нов клас по ЗУМБА

Чували сте за ЗУМБА, нали? ЗУМБА е уникалана по рода си латино денс аеробика. В своята същност това е комбинация от танци, забавление и тренировка. Създадена е през 90-те години на ХХ век от колумбийския хореограф Алберто Перес (Бето). По време на тренировката се работи главно върху мускулните групи на краката, седалището и корема, като е включено и леко натоварване на ръцете. За разлика от други аеробни тренировки, в ЗУМБА натоварването се постига в ритъма на латино музиката чрез танцувални движения от салса, меренге, регетон, кумбиа и бачата. Музиката е динамична и освобождаваща, което прави всяка тренировка истинско забавление. Така ЗУМБА не само стяга нашето тяло, но и подобрява нашето настроение, повишава енергията и тонуса ни. Стъпките са лесни и бързо запомнящи се. В зумба няма нива и можете да се включите по всяко време.  

Звучи страхотно, нали? Затова и ние ви каним в новия ни клас по ЗУМБА с Моника Салтиел.

Начало: 24 октомври 2019 г.
Кога? Понеделник и четвъртък от 18.00 до 19.00 ч.
Къде?Art & Dance Studio SOFISTIK

Кой може да се включи? Всеки над 12 г. 

Предварителната РЕГИСТРАЦИЯ е задължителна.

ЗУМБА с Моника

Коя е Моника Салтиел?
Моника е най-новото попълнение на творческия екип на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”. От ранна детска възраст се занимава с латино и народни танци. Танците са най-големата ѝ страсти, а латино ритмите покоряват сърцето ѝ. Когато през 2012 г. във Виена открива ЗУМБА, бързо се пристрастява към нея. Тя съчетава любимата ѝ музика, с лесни движения и възможност да поддържа тялото във форма.
През 2016 г. започва да води първите си класове по зумба в Копенхаген, а от юли 2017 г работи като инструктор в София. В края на 2018 г. решава да разнообрази и допълни познанията си в стиловете танци, които танцува. Това ѝ желание я отвежда в творческия колектив на Танцова формация „СОФИСТИК-ЖИВО“.

За себе си Моника казва: “Аз съм човек, за когото поддържането на добро здраве чрез движение и правилно хранене е на първо място. Това беше и причината, която ме мотивира да завърша академичното си образование в сферата на храненето – да стана нутриционист, а също и сертифициран зумба инструктор през 2015 г., по време на магистратурата си в Копенхаген. Имах щастието да се уча от изключителни треньори (Yousel Caballero Sainz от Куба и Anne Gry Madsen от Дания), на които съм много благодарна за вдъхновението и подкрепата.”

За допълнителна информация: 0897 927 564, 0889 022 700

Танцови класове