Вече сме и в TikTok

TikTok

Мобилното приложение TikTok набира сериозна инерция по целия свят. Е, и ние бяхме повлечени от нея!

Една от най-актуалните социални мрежи в момента предлага възможността да се създава кратко и супер ангажиращо съдържание. В TikTok непрекъснато се случва нещо динамично и забавно, сътворено и насочено към младите – основно тинейджъри или т. нар. поколение Z (Gen-Z) – младите хора, родени между 1997 и 2010 г. Платформата дава възможност на потребителите си да бъдат себе си, да изразят своята креативност и желанието си да се забавляват.  TikTok е място за споделяне на кратки и автентични вертикални мини видеоклипове, допълнени с ефекти и придружени от музикален саундтрак. Не на последно място приложението е и пълноценна социална мрежа, в която хората могат да коментират, харесват и споделят.

Предизвикателства, дуети, косплей и какво ли още не! Сред най-популярните тенденции в TikTok попадат теми като красота, мода, състезания, домашни любимци, комични ситуации, способности и разбира се… ТАНЦ. Платформата бързо се превръща в синоним за креативност и хумор, иновативност и свежи идеи, вдъхновение и забавление.

Точно като за нас! Вече можете да ни намерите и в TikTok! Изтеглете приложението, регистрирайте се и ни потърсете. А ако вече ползвате приложението, последвайте ни на адрес www.tiktok.com/@sofistik_jivo. Няма да обещаваме, че ще споделяме ежедневно, но обещаваме да се забавляваме и да бъдем себе си!

TikTok, Новини
Tags: