Юбилеен концерт-спектакъп “КОПНЕЖ ЗА ПОЛЕТ”

И ето… отново юбилей!

Годишнина, която ще ни върне ПРЕДИ, ще ни разходи в ДНЕС и ще ни заведе в УТРЕ! И за да сме верни на себе си, подготвили сме Ви подарък – на всички, които ни подкрепяте, помагате, обичате, дарявате с аплодисменти, вдъхновявате и предизвиквате сълзи на щастие в очите ни!

Рожденикът подарява!  Едно незабравимо танцово приключение: танците, които винаги сте обичали и на които винаги сте ставали на крака, които са ви разплаквали, разтърсвали, усмихвали… Всички тези танци отново ще бъдат на сцената – съживени, изтупани от праха на времето! Танците от началото с техните  преживявания, емоции и вълнения!

Ще влезем в образ, ще се върнем в своя първообраз или да излезем за малко от своя… Ще си изберем дали да се посмеем през сълзи или да отроним сълза от задъхано вълнение. И ще се опитаме да овладеем магията на щастието, която несъмнено е скрита в любовта към изкуството и волята за свободен дух!

Никой не брои годините, а само миговете на вълнение оставят дълбоки следи в душите. Смело и импулсивно не отдаваме значение на изминалото време – защото танцът е изкуството на младите! Но пък с умиление, благодарност и уважение се връщаме към миналото си, за да отпием живителна глътка вдъхновение!

Все пак юбилей! Вярваме, че и този път няма да ви разочароваме!

Бъдете наши гости, празнувайте с нас, преживейте нашите 40 удивителни танцови години!

09.06.2023 г. (петък) от 19.00 ч.
Кино-театър “Освобождение” (бул. Княгиня Мария Луиза № 106)

Да докоснеш, да раздвижиш, да вдъхновиш, да надхвърлиш себе си!

Новини