ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2021 през август!

ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2021 продължава и през август! Вълнуваща, пъстра, интереснa и предизвикателна, лятната програма на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” ще ви пренесе в един неподозирано богат свят на възможности, умения, лични откривателства и летни емоции!

КАКВО ПРЕДСТОИ ПРЕЗ АВГУСТ?
МНОГО танцови класове.

Редовните класове продължават и през месец август. Изборът е голям: Модерни, MTV или K-POP танци. А защо не и Танци на високи токчета? Модерните танци за деца също не са изпускане! Ако пък мислите, че танците не са за Вас, опитайте се в специалните класовете по Стречинг. А защо изобщо трябва да избирате само един клас?

Летните танцови класове са по-интензивни от тези през редовния сезон. В рамките само на 2 до 4 занимания, танцьорите усвояват зададената танцова комбинация. Работим в различни стилове и жанрове, някои от които са съвсем нови за курсистите. Именно това прави класовете от ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2021 толкова полезни и интересни за танцьорите.

Групите са обособени по възраст и ниво на умения, но много често се провеждат и сборни занимания. Това предоставя възможност на танцьорите да черпят взаимно от опита си и да общуват по-задълбочено, помагайки си в усвояването на танцовите комбинации.

Изберете своя стил и се ЗАПИШЕТЕ и/ или се свържете с нас, за да Ви насочим към най-подходящата група.
С актуалния ГРАФИК можете да се запознаете тук: http://sofistik-jivo.com/grafik.

Изключително предизвикателни танцови уъркшопи.

Ако търсите усъвършенстване, подобряване на танцувалната си техника или пък среща с нов стил, нашите работилници са Вашето място! Две възможности през август ви очакват: и двете много различни, примамливи и атрактивни.

Уъркшопът по МОДЕРЕН БАЛЕТ с Николета Илчева ще ви пренесе в една различна Вселена. Цели два часа не само ще работим върху танцувалната си техника, но ще търсим начин да пресъздаваме емоциите и чувствата си чрез езика на тялото и движенията на тялото.

Waacking уъркшопът с Моника Митова е своеобразно преследване на актуалните тенденции в света на танцовото изкуство. Ще придобиете представа какво е waacking (не, не е само размахване на ръце), ще се запознаете с основите на стил и ще научите една страхотна танцова комбинация.

ТВОРЧЕСКИ АТЕЛИЕТА “ЛЕТНИ СРЕЩИ СЪС СЕБЕ СИ”

Не случайно лятната програма е и АРТ! Чрез творчески техники, арт терапия и нейрографика ще предизвикаме неочаквани прозрения, а с активното си въображение ще откриваме източника на силата вътре в себе си. Защото сега е идеалното време да се срещнем със себе си и да намерим отговори на някои подминавани въпроси. Да заживеем с любов към Себе си и към Хората около себе си, към Природата, към Живота – всички имаме право на избор и всеки от нас трябва да направи своя! Това, от което имате нужда е желание за промяна, усмивка и добро настроение!

Една нова смела насока от Нас! От Вас – доверието да поемете по пътя на промяната заедно с Нас!

Срещите ще се провеждат в малки групи три поредни петъка през август:
• “МОЯТ СВЯТ И ДРУГИТЕ В НЕГО – КАК ОБЩУВАМ” | 06.08.2021 | 19.30 ч.
• “ЖИВОТЪТ НА НАШИТЕ МЕЧТИ” | 13.08.2021 | 19.30 ч.
• “ЛЕГЕНДА ЗА ЛОТОСА – МАНДАЛА НА ЛИЧНОТО РАЗВИТИЕ” | 20.08.2021 | 19.30 ч.

Повече информация и подробности за събитията можете да намерите тук: http://sofistik-jivo.com/letni-sreshti-sas-sebe-si

За ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО

Лятната програма ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО стартира през 2011 г. като възможност за осмисляне на свободното време на подрастващите и стимулиране на тяхното творческо и културно развитие. Първоначално основен акцент е поставен върху танцовото изкуство и уроците (класовете) по разнообразни стилове и жанрове танци, но поетапно дейността е разширена и са включени различни движенчески, творчески и културни събития. За всички десет години на съществуване на програмата е запазена основната целева група – деца и младежи, но са създадени и специализирани танцови и творчески събития за възрастни. Програмата се провежда вече десет поредни години без прекъсване и е търсен акцент в лятната културна програма на гр. София.

Танцово & Арт Лято