MTV & JAZZ Dance

 

[jcolumns model=“1.5,2,1.5″]all that jazz

„Ах, този джаз!“

В последните години джаз танците стават изключително популярни и това се дължи до голяма степен на това, че ги виждаме все по-често по реклами, филми, клипове и телевизионни предавания.

Един жив и много свободен стил! Това дава възможност на танцуващите да бъдат по-дръзки, атрактивни и провокативни.

Тъй като джаз танцът се влияе от други танцови подстилове (като лиричен джаз, стрийт джаз, джаз фюжън, соул джаз, комерсиален джаз и много други), танцуващите и хореографите имат голяма свобода за изява.

[jcol/][jbox color="gray"]

В “СОФИСТИК-ЖИВО” обичаме и се вълнуваме от естетиката на джаза, не само  заради невероятно красивите движения, а и заради дълбоката изразителност на  чувства и емоции.

Дори и най-лесните и обикновени движения от джаз балета, могат да накарат и начинаещ изпълнител да се почувства като зрял танцьор.

Джаз балетът е стилът на тези, които дишат с танца! Той е отворен за всеки, търсещ големи танцови предизвикателства! [/jbox]

CRZ_7059_Resized

[jcol/] mtv-dance-2

MTV dance

Искали ли сте някога да танцувате като любимата си МТV звезда?

По време на обучението си, изпълнителите  се научават на движения и танцови комбинации от известни и любими клипове. Това са танците, с които освен на сцената, можете  да впечатлите приятели и да блеснете на дансинга в клубa. Хореографиите се изпълняват на съвременна популярна музика, а купонът е безкраен.

Освен, че ще развиете танцувални качества, ще повишите самочувствието и увереността си докато танцувате.

[/jcolumns]