КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ ЗА ДЕЦА

[jcolumns model=“1,2″]

Класически балет за деца[jcol/]

[jbox color=“gray“]

Кое малко момиче не мечтае да бъде красива балерина?
Да облече балетна пачка и да се качи на палци?

Изящните движения в класическия балет, добрият екзерсис и цялата феерия, скрита в костюмите и музиката, изграждат специално отношение на децата към красотата. В балетната зала те се превръщат в мечтани приказни персонажи.[/jbox]

[/jcolumns]

[jcolumns model=“1,2″]

[jbox color=“white“]

КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ ЗА ДЕЦА

 

Ние от Танцова Формация “СОФИСТИК-ЖИВО” даваме възможността децата да се докоснат до красотата на КЛАСИЧЕСКИЯ БАЛЕТ, да израснат грациозни, елегантни, ритмични и с усет към красивото!

Балетът дава на детето освен стройна фигура, грация, координация и изящество, също така и един по-различен обширен възглед за живота, морала и естетиката. Балетната школа учи на дисциплина, самоутвърждаване, себеоценка и работа в екип.

Заниманията по Класически балет са съобразени с възрастта и възможностите на децата, като единствената цел е те да развиват своите способности, да научават много нови неща и същевременно да се забавляват.

Програмата е предвидена за деца от 5 до 12 г., разделени в две възрастови групи – от 5 до 8 г. и от 9 до 12 г. Обучението е съобразено с възрастта и способностите на децата.
Заниманията по Класически балет се провеждат под ръководството на Нора Маршаха – професионална балерина и балетен педагог.

[/jbox]

[jcol/]

LICSB

[/jcolumns]