ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ

[jcolumns model=“3,1.5″]

[jbox color=“platinum“ border="2"]

Разнообразието от стилове в Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” помага на всеки да открие своя стил на танцуване и хармонизирано движение.

Обучението и заниманията в група са естествен и творчески катализатор за личностно израстване. Това е начин за самодоказване в създаваща изкуство колективна среда. Чрез творческия процес младите изпълнители успяват да разберат себе си чрез другите, да взаимодействаш, да стимулират трорческите си прояви.

Груповата динамика е много силна и тя е тази, която управлява процеса.

В групите (независимо от възрастите) се изгражда взаимно доверие и дълбоки приятелски взаимоотношения. Колкото повече опознаваме другите, толкова повече опознаваме и себе си…Защото синхронът във взаимоотношенията се превръща в синхрон на движенията и сценичното присъствие!

Процесът е двустранен: усъвършенствайки себе си, се  постигат по-здрави връзки между изпълнителите…Разбират колко много си приличат и колко са различни един от друг… И всичко това в името на танца, на изкуството, на сцената, на публиката!

Груповите занимания по танци спомагат за разширяването на социална среда. Учат на общуване. Запознавайки  се с нови хора,  се споделят общи интереси, намира се нов начин на забавление, ново място за личностна изява.[/jbox]

[jbutton color=“rosy“ size=“large“ link=“http://sofistik-jivo.com/?page_id=1731″]РЕПЕТИЦИОНЕН ГРАФИК[/jbutton]

[jbutton color=“rosy“ size=“large“ icon=“pdf“ link=“http://www.sofistik-jivo.com/NACHINAESHTI.pdf“]ЗА НАЧИНАЕЩИ[/jbutton]

[jbutton color=“red“ size=“large“ link=“http://sofistik-jivo.com/?page_id=120″]ЗАПИСВАНЕ[/jbutton]

[jcol/]
ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ

 

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ

 

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ

[/jcolumns]