Празничен концерт “КОЛЕДНИ БАГРИ”

Коледни багри

Колко бързо се изтъркулиха дните на годината! Празниците отново ни мамят с блясък, топлина и обич! Идва време за наричания и сбъдвания; за традиции; за мечти и поставяне на нови цели… А всички те обгърнати в невероятни КОЛЕДНИ БАГРИ! Запленени от пъстротата на най-скъпата ни традиция – българската, ви каним да празнуваме заедно!

Само 10 дни преди Коледа ще се потопим в пъстра празнична магия! Приготвили сме българска традиция, фолклор и обичаи, музикални ритми и изкуство… Вплетени в цветни танци. Пресътворени през нашия поглед, нашата емоция, нашия мироглед.

Празничен концерт “КОЛЕДНИ БАГРИ”
15.12.2019 г. (неделя), 11.00 ч.
Център за събития WePlay (бул. Джеймс Баучер 76)

Пъстрота и цвят, обаятелност и стоплящо душите празнично настроение! С щипка “днес” и шепа “Коледа”, с много обич, усмивки и увесеност за вас ще танцуват малки и големи “СОФИСТИК-ЖИВО”. И ще ви представят една танцова палитра пропътувала десетки хиляди километри из Европа, Азия и Африка. Една многоцветна танцова шевица с множество признания и награди. Но най-вече – донесла любов, емоция, гордост, бурни овации, скъпи приятели, незаменим опит, трепет, магия, споделеност…

Със специалното участие на Кукерска група към НЧ “Борис Беров 1903”, с. Тъжа

Вход с покани.

Очакваме ви с нескрита радост и вълнение!

Нашите концерти