Подкрепете ни!

Подкрепете ни!
Подкрепете ни, скъпи приятели!
Танцова формация „СОФИСТИК-ЖИВО” има нужда от вас!

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които преодоляваме ежедневно, за да може изкуството ни да стига до вас, да прави живота по-красив, по-цветен и по-усмихнат. Никога не сме откривали пред вас с колко тежък и усърден труд са постигнати нашите творчески върхове. Колко болка и мъчителна работа върху себе си са били необходими, за да разгърнем възможностите на собствените си тела… Това изкачване винаги ни е взимало много, но ни е правило безмерно щастливи, защото е в името на изкуството и на нашата публика.

Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение  на всички вас, които ни цените като явление в творческия и сценичен живот и ни стимулирате за нови творчески предизвикателства.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази крайно негативно (не смеем да казваме “фатално”) и на нашето съществуване. Днес, когато социалната изолация се превърна в начин на живот, ние ви даваме абсолютно безвъзмездно това, от което карантината лишава – достъп до култура, съпроводена от ведри емоции и вълнуващи концертни преживявания. Продължаваме да предлагаме танцови предизвикателства на нашите малки и големи изпълнители и техните родители. Грижим се за физическото, психическо и емоционално здраве на танцьорите, приятелите и техните семейства.

Затова се надяваме да получим вашата подкрепа и да минем през критичните времена заедно! С безрезервната помощ и подкрепа на всички вас, Танцова Формация „СОФИСТИК-ЖИВО” ще продължи да бъде танцовият прозорец към културата и към света. Ако цените нашето присъствие на живата сцена и в интернет пространството, ако подкрепяте нашата позиция и желаете и занапред да бъдем част от вашето и на вашите деца ежедневие и бъдеще, подкрепете ни!

Всеки, който желае и има възможност да подпомогне Формацията и екипа, може да направи дарение чрез нашите банкови сметки:

БАНКОВА СМЕТКА:
Уникредит Булбанк АД
“Софистик” ЕООД
BG08UNCR70001523897183
Основание: дарение

Ако смятате, че освен финансово, можете да ни подкрепите и по друг начин, ще се радваме да ни пишете или да ни се свържете с нас по телефона.

Благодарим Ви! От сърце! ❤️

От екипа на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”

Новини