Отново в Тайланд! В прегръдката на Изтока!

Новата 2019-та година стартира вълнуващо! Отново поемаме на дълъг път… След Индия, Тайван, Китай, Тайланд, отново Тайван, Филипини ни очаква екзотиката на Тайланд!

Отново! За втори път ще представим българската култура пред тайландкска публика. За втори път ще се потопим в екзотиката на Страната на усмивките.

От 14 до 24 януари 2019 г. Танцова формация“СОФИСТИК-ЖИВО” ще представи България и българската национална култура на 14-тия Тайландски международен фолклорен фестивал ThailandIFF 2019.

Програмата ни включва танцови и музикални изпълнения от всички етнографски области на страната.  Разнообразна е стилово, музикално и ритмично. Фолклорът ни ще бъде показан в цялата му пъстрота, духовност и атрактивност.

Освен България на Фестивала ще бъдат представени още 11 държави от всички краища на света със своето уникално народно творчество. Целта на форума е да събере и представи многообразието и пъстротата на националните култури.  Да покаже как изкуствата разчупват границите между хората.  Как в глобалния свят, независимо от комуникациите, нациите и народите могат да запазят своята национална идентичност.  

Очакват ни сцени, семинари, лекции, уъркшопи, ревюта на национални костюми и… много, много екзотика!

Обещаваме да ви напрвим съпричастни с преживяваването ни. Следвайте ни във Facebook, Instagram и Youtube.

А ето какво заснехме по време на първото ни пътуване до Страната на усмивките през 2014 г.

В периода 13-24.01 (вкл.) можете да ни откриете само онлайн.
Пишете ни във Facebook или на office @ sofistik-jivo.com.

От 25.01.2019 г. ще можете да се свържете с нас и на тел. 0897 927 564, 0889 022 700.

Новини