Открита репетиция по K-POP ТАНЦИ

открита репетиция

Ноември ще завърши с първата официална открита репетиция по K-POP танци!

На 30.11.2019 от 16.30 ч. до 17.30 ч. в Културен център “Люлин” в открита репетиция наученото до момента ще демонстрират двете средно напреднали групи и най-новата ни начинаеща група по K-POP ТАНЦИ, която за първи път ще излезе пред публика! Вълнуващо, нали?!

А вас – родители, близки, приятели, познати и непознати – каним да подкрепите тези страхотни момичета и момчета! Те работиха много, постараха се и имат с какво да ви изненадат!
Ще ви разкажем за нас и нашия начин на работа. Защо за нас е изключително важно да подкрепяме и развиваме таланта на малки и големи, да градим не само добри танцьори-изпълнители, но и отговорни личности. Ще разберете що е то K-POP. Ще видите какво се случва в репетиционната “кухня” на Танцова формация СОФИСТИК-ЖИВО!

Ако пък за вас K-POP културата е любима и искате да се присъедините към нашите танцови класове, тази открита репетиция е перфектното начало!
✅ Ще отговорим на всичките ви въпроси.
✅ Ще се запознаете с процесът на работа.
✅ Ще ви насочим към подходящата група.
✅ Ще можете да поговорите с настоящите изпълнители и да почерпите информаци от първо лице.
✅ Всеки новозаписал се за класовете ни по K-POP или СЪВРЕМЕННИ СЦЕНИЧНИ ТАНЦИ на 30.11.2019 г. ще получи талон за еднократна отстъпка от 10 % за първата заплатена месечна такса.

За любопитни детайли и актуална информация следете СЪБИТИЕТО на страницата ни във Фейсбук.

Очакваме ви!

kpopdance