Още начини да ни подкрепите

Скъпи приятели, страхотно е, че сте с нас! Благодарим ви, че се отзовавате! Благодарим, че помагате, че ни подкрепяте и вярвате в нас, за да можем да продължим да осъществяваме творческите си полети, да случваме изкуството си и то да стига до вас! Не спирайте да ни подкрепяте! Ние ще ви се отблагодарим с нашата вяра и изкуство – искрено и извиращо от дълбочините на душите и сърцата ни!

Освен чрез директни дарения, можете да ни “дадете едно рамо”, като станете част от нашата онлайн общност. Ето няколко начина, по които да го направите:

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

Абонаментите са нещо изключително важно! Абонирането за нашия уебсайт, за страниците ни във Facebook и Instagram или YouTube канала ни означава много за нас! Само с един клик нще ни окажете невероятна помощ! Ето и някои връзки:

  • Запишете се за нашия Бюлетин
  • Харесайте страницата ни във Facebook
  • Последвайнте ни в Instagram
  • Абонирайте се за канала ни в YouTube
  • Забавлявайте се с нас и в TikTok

СПОДЕЛЯЙТЕ!

Колкото повече видимост получи нашето съдържание, толкова по-добре! Можете да ни помогнете да сме по-видими, като споделяте нашите публикации, снимки, видеоклипове, събития или дори само кажете на приятелите и семейството си за нас.

ОЦЕНЯВАЙТЕ!

Социалните медии функционирата така, че съдържанието с висок резултат на ангажираност се вижда по-често от потребителите. Ангажирането е много лесно – можете да харесате публикация в сайта ни, в страниците ни във Facebook, Instagram и TikTok или някой от видеоклиповете в YouTube канала ни. Ще се радваме и да коментирате, ако имате нещо предвид. В сайтове като YouTube например, броят на харесванията на едно видео могат да направят така че то да се появява по-често в резултатите от търсенето. Facebook работи по подобен начин.

ИЗПРАЩАЙТЕ ОБРАТНА ВРЪЗКА!

Винаги оценяваме обратната връзка за това как да станем по-добри в това, което правим, как да бъдем по-интересни, по-полезни и по-лесно да достигаме до вас! Може директно да ни изпращате своите препоръки, конкретни съвети или просто новина, че се справяме добре!

И най-важното…

Продължавайте да следвате и гледате! Ценим високо вашите посещения (когато бяха и ще бъдат възможни), коментари и подкрепа. Това прави случването на всичко много по-полезно, по-смислено и още по-хубаво и позитивно! Благодарим ви!

Новини