Новите ни видеа през ноември

Новите ни видеа през ноември

Поредица от НОВИ ВИДЕА белязаха изминалия номеври. А сега приветстваме новия месец с обзор на това, което изтанцувахме пред камера!

НАЙ-ДОБРОТО ПРЕДСТОИ

Изключително щастливи сме да споделим кадри от едно вдъхновяващо творческо партньорство с дългогодишния скъп наш приятел Александър Александров – Алекс! Благодарим за поканата, за доверието, за приятелството! Заедно творим красива българска магия! Прекрасните Моника Митова и Надежда Долашкова от Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” са двете грации, които можете да видите във видеото в YouTube.


ATEEZ (에이티즈) – ‘WONDERLAND’ Dance Cover

От 15.11.2021 г. най-новият ни танцов K-POP кавър се “вихри” из YouTube. Видеото беше истинско предизвикателство – творческо и танцувално, но резултатът си заслужава! Отговорникът по видео и фото заснемането на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” Лия Илчева се постара да го направи като наистина излязало от Страната на чудесата, а изпълнителите на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” Адриана Цветкова, Ангелина Томова, Елица Маринова, Калина Жечкова, Моника Митова, Николета Колева, Христина Христова и Цвета Воева, заедно с техния художествен ръководител Николета Илчева, са главните виновници за силното присъствие и мощното танцуване. Напомняме, че през март месец 2021 г. танцът завоюва III-то място (само с 1 точка разлика от вторите в класирането) на Elite Dance Championship 2021. Кавърът ни очаква Вашите коментари, харесвания и споделяния!


Fleur East – SAX | Commercial Dance Class

Понякога не успяваме да публикуваме нови видеа веднага след тяхното заснемане. Затова път когато го направим, те неизменно ни носят още повече емоция и вълнение. Такъв е случая с видеото от летния клас по Commercial/ MTV Dance, който споделихме с вас в края на месец ноември. Анна Кръстева и Диана Маринова от Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” се раздават на MAX под звуците на едно от любимите ни парчета на Fleur East, а Моника Митова се погрижи да запечата този вълнуващ момент от ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2021.


Всички нови видеа очакват Вашите коментари, харесвания и споделяния. Не забравяйте също така да се абонирате за канала ни в Youtube – обещаваме още танцови видео изненади през декември.

Следвайте ни и в Instagram и Facebook, за да бъдете винаги в крачка с всичко най-ново и вълнуващо около Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”.

Новини