Танцувай със “СОФИСТИК-ЖИВО” и Фамилатлон!

Танцивай със "СОФИСТИК-ЖИВО" и Фамилатлон!

Наближава лято и е време за нова танцова игра! Този път в партньорство с Фамилатлон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот. За тринадетса поредна година инициативата дава възможност на малчуганите и техните семейства да се включат в разнообразни семейни предизвикателства. За втори път Фамилатлон ще се проведе изцяло онлайн от 1 до 30 юни 2021 г.

А какво е нашето предизвикателство? Танцова игра, разбира се!

Как можете да участвате? Лесно е!
1. Научете танцовата комбинация от видеото по-долу с член на семейството ви, роднина или приятел. В процеса ще ви помогнат страхотните инструктори и танцьори на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”!
2. Заснемете видеото как заедно танцувате комбинацията.
3. Публикувайте видеото на Facebook страницата на Фамилатлон, като не забравяте да напишете двете си имена и да оставите имейл за връзка.

Кой може да участва? ВСИЧКИ!
Точна така – всеки, обичащ да танцува, без възрастови ограничения. За начинаещи танцьори, за напредналите в танците, за можещи, знаещи или сега започващи… Поканете родители, роднини и приятели да се включат в играта! Колкото повече сме – толкова по-весело е!

Срок на играта
Можете да се включите в играта 7 дни след качването на видеото на Facebook страницата на Фамилатлон.

Оценяване
Изпълненията ви ще бъдат оценени по тяхната активност, атрактивност, артистичност, визия. И най-важното – масовост! Колкото повече – толкова повече! Най-добрите ще получат награди!

Стигнахме и до най-важното – НАГРАДИТЕ!
Петима участници, спазили правилата и критериите на играта, ще спечелят по един (1) от общо пет (5) ваучера за две (2) посещения на танцови или арт класове по избор от програмата “ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2021” на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”. Очакват ви награди за:
– най-масово участие;
– за най-точно изпълнение;
– най-весела компания;
– най-атрактивна визия;
– най-артистично изпълнение.

Всички награди могат да се използват от 01.07.2021 г. до 12.09.2021 г. в рамките на “ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2021” и могат да се преотстъпват.

Бъдете смели, танцувайте и ни изненадайте! Както всички знаем: танцът е здраве, радост, младост и емоция. Очакваме ви!

ИГРА, Новини