Даваме стАРТ на творческия ФЕВРУАРИ!

С поредица от две Нейро Арт ателиета през месец февруари поставяме акцент на личния си свят, на вътрешния Аз, на ограниченията, които ни пречат, на емоциите, които подтискаме! Събитията са инициатива на Зона за изкуства, творчество и личностно развитие.

Нейро Арт ателие “СВОБОДАТА МИ ОТИВА”

• 13.02.2022 ч. от 13.00 до 14.30 ч.
• Art & Dance Studio SOFISTIK (ж.к. Люлин, бул. Джавахарлал Неру 28, Силвър център, ет. 2, офис 60)
• Цена: 35.00 лв.*

Посредством нейролиния и прости геометрични фигури ще творим и ще се опитаме да създадем идеален микс от любовта към себе си и вътрешната си свободата. Ще проверим доколко тези усещания могат да се допълват и развиват заедно. Ще търсим отговори на интересни въпроси: доколко освободени можем да се чувстваме в живота и прави ли ни обичта към себе си по-свободни? Свободата вътрешно състояние ли е? Безгранична ли е? Има ли лимити? И дали за да се чувстваме истински свободни не трябва да имаме и категорични граници?

Да – ще взаимодействаме със самите себе си, с нашето психическо състояние, с обкръжаващата ни среда и с целия свят, ще разговаряме с подсъзнанието си и ще му дадем свободна воля за изява. Ние сме свободни да бъдем абсолютно уникални и така се проявяваме във всеки един момент!

Ако темата е актуална за теб и искаш да се включиш, запиши се сега!

Нейро Арт ателие “ВСИЧКИ МОИ ЛИЦА”

• 26.02.2022 ч. от 18.30 до 20.00 ч.
• Art & Dance Studio SOFISTIK (ж.к. Люлин, бул. Джавахарлал Неру 28, Силвър център, ет. 2, офис 60)
• Цена: 35.00 лв.*

Жената има много лица, с които преминава през живота си. Постоянно се променя през целия си път – за да бъде, за да учи, да расте и придобива мъдрост. И често се превръща в онзи мъж, за който мечтае да се омъжи. А всъщност Тя е шедьовър. Произведение на изкуството. Красива картина, която никой друг не може да възпроизведе!

На тази среща ще предизвикаме себе си с маркер в ръка, с цвят и любов. Ще се втурнем към откривателство на различната Аз и безкрайните възможности да изразяваме страстта си, силата си, добротата си и смелостта си. Повярвайте си. Предизвикайте се. Подпалете душата си!

Допълнителна информация:

• Предварителното записване и за двете ателиета е задължително. Участие в срещите можете да заявите на 0897 927 564 или office@sofistik-jivo.com. Местата са ограничени.

• Водещ на двете ателиета е Елина Топалска – Сертифициран Арт-терапевт, Специалист по Нейрографика към „Институт психологии творчества“ Санкт-Петербург, Хореограф, Творец

• Специална пакетна цена за двете Нейро Арт ателиета “Свободата ми отива” и “Всички мои лица”: 60.00 лв.

• Всички материали са подсигурени. Ако желаете, можете да работите и със свои маркери, цветни моливи, листове за рисуване А4.

Събитието се провежда при спазване на всички ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ. За допускане до събитието за всички лица над 18 г. в сила са изискванията за наличие сертификат за поставена ваксина, документ за преболедуване, отрицателен тест (антигенен или PCR) или наличие на антитела. Горните изисквания не се прилагат по отношение на лица до 18 годишна възраст.

Събития