Танцово & Арт Лято 2021

EVERYDAY IS A CHOICE!

От 5-ти юли до 12-ти септември: танцуваме, творим, преоткриваме себе си и изкуството с нови посоки, нови възможности и нови хоризонти! Вълнуваща и активна творческа програма, вдъхновена от летни емоции!

ТАНЦОВИ КЛАСОВЕ

АРТ АТЕЛИЕТА

УЪРКШОПИ

ТВОРЧЕСКИ УИКЕНДИ

МОДЕРНИ и MTV ТАНЦИ

Летните класове по Модерни и MTV танци са подходящи за напълно начинаещи, хора с малък танцов опит или напреднали. Заниманията включват заучаване на комбинации от различни танцови стилове: модерен и джаз балет, street dance, MTV dance, хип-хоп и други. Акцентира се върху разнообразни танцови техники и координирано движение на тялото, дишане, движение в динамика.

K-POP ТАНЦИ

Летните K-POP Dance класове са за всички влюбени в корейската поп култура! Разделени на различни нива (начинаещи, средно напреднали и напреднали), в заниманията могат да се включат както напълно начинаещи, така и хора, с предишен танцов опит. Освен, че ще танцуваме на най-нашумелите корейски хитове, ще разучаваме и разнообразни танцови техники с помощта на нашите хореографи.

АРТ СТУДИО ЗА ДЕЦА

По време на Лятното арт студио за деца децата ще рисуват, апликират, оцветяват и създават арт-продукт по конкретна тема. Креативност, увереност, овладяна емоционалност, индивидуалност, творчески поглед – това са част от качествата, които придобиват децата в Арт студиото. Водени от преподавателите си, те творят, създават, преоткриват света… Виждат и реализират себе си по един различен начин!

СТРЕЧИНГ ЗА ТАНЦЬОРИ

Гъвкавостта е нещо, което всеки танцьор непрекъснато се стреми да подобрява. Тя е важна за предотвратяване на наранявания, за физическата кондиция и релаксацията на тялото и ума. Тъй като телата ни са различни обаче няма смисъл да сравняваме собствената си гъвкавост с тази на други танцьори. Въпреки това, разтягането, когато се практикува правилно, може да увеличи гъвкавостта и да подобри танцовото изпълнение. 

ДА ТВОРИМ ЗАЕДНО!

Педварителното записване за всички класове е задължително!
Запишете се чрез бутона по-горе или по телефона.

Работно време

Понеделник - четвъртък: 10.30 - 21.30 ч.

Ние сме тук

гр. София
ж.к. Люлин - център
бул. Джавахарлал Неру 28
СИЛВЪР ЦЕНТЪР, ет. 2, офис 60
тел. 0897 927 564, 0889 022 700
Email: office@sofistik-jivo.com