Пролетен прием в групите на СОФИСТИК-ЖИВО

От  месец март стартира пролетният прием в групите на Танцова формация СОФИСТИК-ЖИВО. Записването на нови курсисти за Творчески сезон 2014-2015 ще продължи до 19-ти април 2015 г.

С нас ще опознаете света на модерния балет и съвременния танц; хип-хоп и кей-поп танците; и още джаз, танцово шоу, характерни и български танци* в групи за напреднали и начинаещи, деца, тинейджъри и възрастни!

Научете повече за особеностите на основните танцови стилове, с които ще се запознаете при нас тук.

 

ТАНЦУВАЙТЕ С НАС!
Ние винаги сме готови да прегърнем новите идеи, да експериментираме, да импровизираме и новаторски да се променяме! И вие ли? Тогава елате при нас и станете част от екипа ни!

ЗАПИСВАНЕ
Искате да се запишете, но не знаете коя група е за вас? Няма проблем! Изпратете ни кратка информация за себе си – на колко години сте, какво ви вдъхновява да танцувате, кой е любимият ви танцов стил, какъв танцов опит имате… А ние ще ви изпратим графика на най-подходящите за вас групи!

А в случай, че ни потърсите по телефона със запитване за записване, с радост ще ви разкажем малко повече за себе си и за това, което правим в танцовата зала и на сцената и ще ви насочим към някоя от групите ни! Очакваме ви!

 

Намере ни на:
www.facebook.com/sofistik.jivo
office@sofistik-jivo.com
0897 927 564, 0889 022 700

 

*Танцовото обучение залага на комплексно изучаване на различни танцови стилове, съобразено с възрастта, уменията и способностите на изпълнителите.

Записване, Новини